Ilmalämpöpumppu on erinomainen lämmitysratkaisu mökille

Suomessa mökkeillään ahkerasti ja maassamme onkin yli puoli miljoonaa kesämökkiä. Kaikki mökit eivät kuitenkaan sovi ympärivuotiseen käyttöön, joten monen mökinomistajan rutiinina onkin mökin valmistelu kesäisin ja talvisin. Näin mökki pysyy kunnossa lämpötilan vaihteluista huolimatta, mutta omistajan on osattava varautua lämpötilan muutoksiin ajoissa.

Innova-ilmalämpöpumpuissa on ylläpitolämpötoiminto. Tämä sopii erityisen hyvin kesämökille, sillä ne ovat käytännössä väkisinkin ison osan vuodesta tyhjillään. Ylläpitolämpö takaa sinulle sen, että mökkisi pysyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen, sillä voit asettaa lämpöpumpun toimimaan siten, että mökin sisälämpö pysyy vuodesta toiseen vajaassa kymmenessä asteessa.

Ohjaa mökkisi ilmalämpöpumppua kotoa käsin

WiFin kautta toimiva kaukosäätimen ansiosta saatavilla oleva etäohjaus on näppärä lisävaruste mökkeilijälle. Enää sinun ei tarvitse mökille saavuttuasi ryhtyä heti lämmittämään mökkiä miellyttävään lämpötilaan – aseta vain haluamasi lämpö kaukosäätimestä tarpeeksi ajoissa ja mökki on mukavan lämmin siinä vaiheessa, kun pääset perille!

Ylläpitolämpö säästää sinut monelta vaivalta mökkeillessä. Mökin sisälämpötilan pitäisi suositusten mukaan olla aina vähintään muutaman asteen ulkolämpötilaa korkeampi ja talvella vähintään pakkasrajan yläpuolella. Ilmalämpöpumpun avulla voit jättää pois huolet putkien jäätymisestä ja muista liian alhaisten lämpötilojen vaikutuksista, kuten homeen kasvusta. Kuivanapitolämmitys toimii niin syksyllä kuin keväällä, sillä kylmät rakenteet tiivistävät kosteutta. WiFin avulla voit ohjata lämmitystä aina tarpeen mukaan, jolloin mökkisi pysyy aina oikean lämpöisenä ulkoilmaan nähden.